10-те най-добри грузински ресторанта в Москва

място

име

Рейтинг на функцията

Топ 10 на най-добрите грузински ресторанти в Москва

1 Грузински празници Най-добра винена листа
2 genatsvale Най-добрата украса на залите
3 Natakhtari Има вегетарианско меню
4 Грузия Изпълнения на ансамбъл с грузински танци
5 Elardzhi Ресторант Premium клас
6 darbazi Най-доброто и най-голямото меню
7 Sahli Най-добрият класически грузински ресторант, според Gault & Millau
8 Иларион Най-душевният оркестър
9 Казбек Вкусни авторски ястия от главния готвач
10 khachapuri Баран Толик - кафене "Хачапури"

Всеки знае, че грузинската кухня е несравнима и неповторима. Не винаги е лесно да се намери място, където да опитате истински грузински ястия и да получите незабравими впечатления. Днес грузинските ресторанти са представени в цялото им разнообразие, но кои от тях наистина са заслужаващи внимание е трудно за разбиране.

Грузинските ресторанти са популярни, тъй като обикновено са много атмосферни места с приятелски настроен персонал, приятна музика на живо и невероятно вкусна храна. Грузинската кухня се характеризира с наличието на разнообразие от ароматни подправки и сосове, които затоплят апетита и правят храната още по-вкусна.

Предлагаме ви избор от най-добрите, според нас, грузински ресторанти в Москва. При избора на предприятия бяха взети под внимание следните параметри:

  • традиционна грузинска кухня;
  • гостоприемен персонал, добро обслужване;
  • музика на живо;
  • отлично местоположение.

В същото време винената листа и развлекателните програми не бяха оставени без надзор.

Топ 10 на най-добрите грузински ресторанти в Москва

10 khachapuri


Баран Толик - кафене "Хачапури"
Уебсайт: https://www.hacha.ru/ru/; Телефон: +7 (985) 764-31-18
На картата: Москва, Болшой Гнездниковски преюлок, 10
Рейтинг (2019): 4.4

Интересно място с грузински вкус и уникален медиен представител - най-богатата и щастлива овца Толик, която редовно е в кафенето или се среща на градски събития. Тук ще намерите най-добрите грузински храни, като се вземат предвид всички традиции, както и вълнуващи развлекателни програми не само за възрастни, но и за деца. Също така, има редовни обръщания и други събития, които увеличават обществения интерес към институцията. Ресторантът разполага с доставка, така че винаги можете да си поръчате любимата храна у дома.

Заслужава да се отбележи, че Хачапури се отнася до мрежата от грузински ресторанти. Вечерята може да бъде тук за 700-1500 рубли на човек, докато порциите са такива, че никой няма да остане гладен. Сервитьорите, по мнението на посетителите, са най-хубавото и учтиво в цялата столица. Играе музика на живо, радваща гостите с национални песни и мелодии. Той е вкусен и евтин, хранен, добре сервиран и забавен. Khinkali достойно се провежда в класацията на най-добрите грузински ресторанти в Москва.


9 Казбек


Вкусни авторски ястия от главния готвач
Уебсайт: https://www.mykazbek.ru/; Телефон: +7 (495) 266-54-07
На картата: Москва, ул. 1905, d
Рейтинг (2019): 4.4

Не е най-евтиното място, можете да вечеряте в ресторант в размер на 1500 рубли. Главният готвач на ресторант Mamia Jojua предлага на гостите да опитат истинските грузински ястия, тъй като те трябва да се основават на огромния национален опит. Менюто е малко, но много изтънчено. Тук можете да намерите не само класически търсени ястия, като хинкали, хачапури и сациви, но и изискани чушушули и ястието на главния готвач - хачапури с черен трюфел. Гостите на ресторантите в своите отзиви силно препоръчват да опитате. Любителите на фините сирена трябва да поръчат „Монашеските сирена“, повярвайте ми, след това животът ви няма да бъде същият.

Друга атракция на най-добрия грузински ресторант в Москва е невероятната гледка към река Москва от балкона на ресторанта. Слушане гостите галят ненатрапчиви етнически звуци, а вечер играят музика на живо.Искреното обслужване, вкусната храна и атмосферата са достатъчни, за да могат гостите да обичат ресторанта и да се върнат тук.

8 Иларион


Най-душевният оркестър
Телефон: +7 (499) 137-59-88
На картата: Москва, ул. Kosygina, d 5
Рейтинг (2019): 4.5

Въпреки непретенциозния европейски интериор, това е един от най-добрите грузински ресторанти в Москва. Много клиенти идват от отдалечени краища на столицата, за да се насладят на любимите си ястия. Струва си да се има предвид, че като цяло мястото е евтино и тук можете да се насладите на вкусна и задоволителна вечеря за 700 рубли на човек. Гостите особено хвалят хинкали, лобио и орехови ребра, но какво да кажат, грузинската кухня е невероятно вкусна във всяка интерпретация. Тук можете лесно да проведете бизнес вечеря, да ядете със семейството си или да седнете с приятели, за да разговаряте спокойно. Особена гордост е оградената веранда, където през летните дни можете да ядете на открито.

Когато планирате посещение, трябва предварително да резервирате маса. На това място, дори и в делнични дни, може да няма място, то е толкова привлекателно и популярно. Между другото, ресторантът принадлежи към мрежата от институции, които се намират в различни части на столицата. Вечерта се изпълняват ненатрапчиви музикални изпълнения на живо и национални песни на народите на Грузия.


7 Sahli


Най-добрият класически грузински ресторант, според Gault & Millau
Уебсайт: http://sahli.ru/; Телефон: +7 (495) 699-45-03
На картата: Москва, Болшой Каретният преулок, 6, бл
Рейтинг (2019): 4.5

Отзивите на клиентите са пълни с три думи: вкусно, уютно, красиво. Съветваме ви да посетите този кът на Грузия в центъра на Москва и да се убедите сами, че след това няма да има останали думи, само много положителни емоции. Първото нещо, което хваща окото, е уникалният етнически интериор, наситен с грузинското национално гостоприемство и гостоприемство. Тук не преследвате количество, а уважавате качеството, уверете се, че след като сте посетили това място, ще останете много добре хранени и доволни. За хора, които не са запознати с грузински ястия, те предлагат „туристически комплект“ - това са няколко различни ястия на малки порции, които ви позволяват да оцените цялата гама гастрономически изкушения.

Според посетителите атмосферата тук е почти семейна, съзнателно превеждането на името на ресторант от грузински означава „дом“. Тук редовно се провеждат вечери на етническа музика в живо изпълнение. Наскоро ресторант Sakhli получи признание от авторитетния ресторантски гид Gault & Millau, който първи оцени московските ресторанти. А ние Ви съветваме да посетите едно от най-добрите места в нашия малък рейтинг.

6 darbazi


Най-доброто и най-голямото меню
Уебсайт: http://www.darbazirest.ru/; +7 (495) 915-06-69
На картата: Москва, ул. Николоямская, 16
Рейтинг (2019): 4.6

Тихо и уютно място в незабележима пристройка в обичайния двор на Москва. Тя няма голяма табела и ярки рекламни плакати, но винаги е претъпкана тук. Това се дължи на невероятния комфорт и гостоприемната, душевна атмосфера на мястото. Тук можете лесно да организирате романтична вечеря или отголите буйна сватба. Менюто на ресторанта е отделна гордост. Има много ястия за обичайната институция. В него има всички любими ястия на гостите от месо, топящо се в устата, до вегетариански кучмачи от гъби.

В своите отзиви клиентите отбелязват невероятния вкус на грузинската кухня и искрената, но ненатрапчива работа на персонала. Вечер има музика на живо от неподражаем етнически оркестър и можете да чуете и грузински национални мелодии. Грузинският ресторант "Дарбази" заслужено заема място в класацията на най-добрите. В близост до институцията е организиран малък паркинг. Средната сметка на човек варира от 1500 до 2500 рубли.


5 Elardzhi


Ресторант Premium клас
Уебсайт: https://ginza.ru/msk/restaurant/elardji; Телефон: +7 (495) 627-78-97
На картата: Москва, Гагарински Переулок, 15А
Рейтинг (2019): 4.7

Този ресторант е сред съоръженията на голяма мрежа от Ginza Project, чиито заведения се разпространяват по целия свят. "Elardzhi" - място на премиум клас, средната проверка за вечеря е от 2000 рубли. Той сервира традиционната домашна храна на грузинския народ, известен със своята оригиналност.Изо Занзава - главен готвач на ресторант Elarji, подготвя храната изключително по стари рецепти, предавани от поколение на поколение в семейството им. Препоръчваме ви да посетите ресторанта и да опитате традиционните ястия, които се приготвят там. Повярвайте ми, дори и преди да сте ги изяли, ще бъдете изненадани от вкуса, който всъщност притежават.

Ресторантът е добре организиран за отдих. В допълнение към вкусна храна се предлагат игри, а не само настолни игри. Има маса за тенис на маса и дори място за игра на бадминтон. Територията на ресторанта има малък вътрешен двор, където гостите могат да си направят пикник през летните дни. Има детска зона за забавления с пързалки и хамак. Удобното местоположение в центъра на Москва, уникалната рецепта за приготвяне на познати ястия и успешното организиране на свободното време на гостите правят това място едно от най-добрите.


4 Грузия


Изпълнения на ансамбъл с грузински танци
Уебсайт: http://restorangeorgia.ru; Телефон: +7 (495) 781-78-96
На картата: Москва, Балаклавски проспект, 7
Рейтинг (2019): 4.8

Ако харесвате грузинската култура, идете тук. Тук изпълнява ансамбъл за народни танци, показващ на гостите си много красиви шоута. Освен това самите гости могат да се научат да танцуват и да участват в развлекателната програма. Друг детайл, който предизвиква приятни емоции, е гледката към езерото от някои маси. В прегледите клиентите отбелязват невероятно вкусна кухня: хачапури на главния готвач доставя невероятни гастрономически удоволствия, месото просто се топи в устата, а хинкали са толкова сочни, че е трудно да си представим - трябва да отидете в Грузия и да се насладите.

Като цяло, грузинският ресторант "Грузия" заслужено влезе в нашия рейтинг, без съмнение е една от най-добрите институции в Москва. В допълнение, той е с удобно местоположение и е лесно достъпен. Има паркинг, собственост на търговския център, в който се помещава кафенето. Вечеря в ресторанта може да бъде в размер на 700 рубли на човек.

3 Natakhtari


Има вегетарианско меню
Уебсайт: https://natahtaricafe.ru; Телефон: +7 (495) 924-94-44
На картата: Москва, Болшой Черкаски пров., 13, стр. 4
Рейтинг (2019): 4.9

Ресторантът е една от малката мрежа от грузински заведения и ще зарадва гостите с разумни цени. Средната проверка започва от 700 рубли, което е много скромно за московските ресторанти. В менюто се представят не само грузински ястия, там може да се намери и цезар бекон, например. За вегетарианците има и ястия, които не съдържат забранени съставки, но не по-малко вкусни. Атмосферата на грузинския ресторант съответства на етническата ориентация, миризмите на ароматни подправки се носят във въздуха и сервитьорите посрещат посетителите като най-скъпите гости.

Ресторантът е идеален за различни събития, от тиха среща в атмосферно място до буйно парти с голям брой гости. Специално заслужава да се спомене десертната част от менюто, като за сладки зъби се предлагат традиционна грузинска домашна лимонада, сладолед и невероятно вкусни национални сладкиши. Ресторантът заслужено заема своето място в класацията на най-добрите институции в Москва.

2 genatsvale


Най-добрата украса на залите
Уебсайт: https://genatsvale-restoran.ru; Телефон: +7 (495) 697-94-53
На картата: Москва, ул. Нови Арбат, 11, стр. 2
Рейтинг (2019): 4,9

Това е малък ъгъл на Грузия в центъра на Москва. Залата на ресторанта е стилизирана като тесни улички на стария Тбилиси, можете да се лутате из тях безкрайно, да излизате на уютни балкони или да се спускате до винарска изба, пълна с прохлада. В своите отзиви гостите отбелязват, че това е много атмосферно място, в което да прекарате приятна вечер на вкусна вечеря. Вечер тук се изпълнява музика на живо и се изпълняват грузински песни. Заслужава да се отбележи, че мястото е доста популярно и винаги е оживено. Затова е по-добре да резервирате маса предварително. Средната проверка на посетител е от 1500 рубли, като цяло не е толкова за столицата. Но порциите са доста впечатляващи, гладните гости просто не си тръгват оттук.

В допълнение към красивата декорация на залите, гостите празнуват отличното обслужване. Сервитьорите своевременно отговарят на исканията на клиентите. Кук - майстор на занаята си. Ястията се сервират бързо, без забавяне и изчакване. Винаги е горещо, вкусно и невероятно вкусно.Като цяло това е несъмнено един от най-добрите грузински ресторанти в нашия рейтинг, които препоръчваме да посетите.


1 Грузински празници


Най-добра винена листа
Уебсайт: http://gruzinskie-kanikuli.ru/; Телефон: +7 (926) 601-26-94
На картата: Москва, ул. Profsoyuznaya, d. 61A
Рейтинг (2019): 5.0

Ресторант Грузинските ваканции е крепост на гостоприемството и гастрономическите изкушения на Грузия. Тук ще се потопите в неповторима атмосфера и се потопете в националния вкус на народите на Кавказ. Между другото, този ресторант е най-популярният в мрежата, и това е, според Yandex, потребителите най-често търсят в интернет. И това не е изненадващо, гостите са посрещнати от внимателен персонал и уютна атмосфера. Шикозна зала, декорирана в етнически стил, удобни дивани, на които да се отпуснете, неповторима етническа кухня, която е легендарна. Всичко това ще намерите в ресторанта "Грузински празници".

В своите ревюта клиентите отбелязват големи порции от вкусни ястия, неповторима атмосфера и жива музика с душевни песни на Грузия. Много внимание се отделя на отличното обслужване, сервитьорите са внимателни и учтиви, поръчките се изпълняват бързо. Ако сте ценител на грузинската кухня и искате да прекарате приятна вечер, то определено препоръчваме това място като най-добрия грузински ресторант в Москва.


Гласуването на хората е най-добрият грузински ресторант в Москва
Ние гласуваме!
Общо гласове: 49
Внимание! Горната информация не е указание за покупката ви. За всеки съвет трябва да се свържете с експертите!

Добавете коментар

    • папийонкаусмивкасмяхизчервяванеусмивкаотпуснатсамодоволна усмивка
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesизчервиоблекченадоволенхилене
      намигванеstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesухиленцелуванеstuck_out_tongueспален
      разтревоженнамръщенизмъченоopen_mouthгримасиобърканпотулва
      безизразнонеодобрениеsweat_smileпотdisappointed_relievedизтощензамислен
      разочарованпосрамихастрашенcold_sweatпостоянствувамвикридание
      радостучудикрещяtired_faceядосангнявтриумф
      сънливYumмаскаслънчеви очилаdizzy_faceдяволчеsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthневинен
1 коментара
  1. Робърт
    Една добра селекция от грузински ресторанти в Москва, особено обичам грузинските ваканции, много колоритни!
    Друго място с грузинска кухня, което познавам, което много обичам, на авеню Мира, преди имах хижа, сега, както го преименуваха и стана зала „Колизеум“
    Но кебабът тук несъмнено е най-добрият

оценки

Как да изберем

мнения